Jaunimo projektas „Mano vaikystė gimtajame mieste“ įtraukė Telšių bendruomenę

Jaunimo projektas „Mano vaikystė gimtajame mieste“ įtraukė Telšių bendruomenę

Asociacija „Kibildukas“, bendradarbiaudama su Telšių meno mokykla, vasaros pradžioje įgyvendino spalvingą ir gyvybingą jaunimo inicijuotą projektą „Mano vaikystė gimtajame mieste“. Vieną šeštadienio popietę miesto centre praeiviai, vaikai, jaunimas ir šeimos buvo pakviesti dalyvauti kūrybinėse dailės dirbtuvėse. Dalyviai su entuziazmu piešė ant nepanaudotų laikraščio lapų, išbandydami įvairias piešimo technikas. Dalyvių piešiniai virto spalvingomis istorijomis, atspindinčiomis jų laimingas gyvenimo akimirkas. 

Projekto metu taip pat vyko meistriškumo pamokėlė, kurioje dalyviai mokėsi groti perkusiniais instrumentais. Šios pamokėlės metu dalyviai ne tik atrado muzikavimo džiaugsmą, bet ir ugdė ritminį pojūtį, muzikalumą bei komandinio darbo įgūdžius. Bendras grojimas perkusiniais instrumentais tapo energingos ir vienijančios veiklos dalimi.

Telšių gyventojai ir svečiai su džiaugsmu stebėjo, kaip jaunimo iniciatyva pripildė miesto gatves gyvybės ir šventinės nuotaikos, sujungdama bendruomenę bendrai kūrybinei veiklai. 

Mokytoja Daiva Živatkauskienė

Komentarai išjungti.