Tarptautinis fortepijoninių ansamblių festivalis-konkursas „Muzika sujungia mus“

Tarptautinis fortepijoninių ansamblių festivalis-konkursas „Muzika sujungia mus“

Kovo 8 d. Plungės Mykolo Oginskio meno mokykloje nuskambėjo IX tarptautinis fortepijoninių ansamblių festivalis-konkursas „Muzika sujungia mus“. Puikiame renginyje dalyvavo Žemaitijos krašto, Klaipėdos, Latvijos meno mokyklų jaunieji pianistai.
Telšių meno mokyklai atstovavo net 9 fortepijoniniai ansambliai, kurie kompetentingos komisijos buvo puikiai įvertinti, o konkurso organizatorių apdovanoti diplomais ir atminimo dovanelėmis.
A kategorijoje Domantė Zdanavičiūtė ir Mark Stepurskyi (mokyt. Rimantė Mockaitienė) laimėjo III vietą.
B kategorijoje Darija Valiūtė ir Mykolas Ulkštinas (mokyt. Romena Bernotienė) laimėjo I vietą ir apdovanoti diplomu už ansambliškumą, Gabija Tamašauskaitė ir Marija Daubarytė (mokyt. Regina Stonkuvienė) laimėjo II vietą, Iveta Baužinskaitė ir Jorūnė Sieniutytė (mokyt. Ingrida Kelevišienė) tapo III vietos laureatėmis.
C kategorijoje Ugnė Bukantaitė ir Akvilė Nekrašiūtė (mokyt. Raimonda Kasparavičiutė) laimėjo II vietą ir pelnė diplomą už artistiškumą, Gustė Norvilaitė ir Eva Kulevičiutė (mokyt. Jolanta Šulcaitė ir Edita Gurskienė) laimėjo II vietą, Elijus Kaniava ir Vytenis Navickas (mokyt. Daiva Živatkauskienė) pelnė Grand Prix apdovanojimą ir diplomus už geriausią lietuvių kompozitoriaus kūrinio atlikimą ir sceninį įvaizdį.
D kategorijoje Justė Ruvelytė ir Alija Breitmozerytė (mokyt. Edita Gurskienė ir Virginija Kontautienė) laimėjo I vietą ir diplomą už sceninį įvaizdį. Džiaugiamės talentingais Telšių meno mokyklos jaunaisiais pianistais, jų mokytojais ir dėkojame organizatoriams už nuostabią muzikos šventę!
Komentarai išjungti.